Privatlivspolitik - Persondatapolitik & Cookies.


For at du kan indgå en aftale med PitShoppen, har vi brug for følgende: 

Oplysninger:      Navn:
           Adresse:
           Telefonnummer:
           E-mail adresse:

           - Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. 
           Du accepterer ved afgivelse af ovennævnte oplysninger at vi kan kontakte dig pr. Mail eller SMS med informationer om din ordre.
           Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om,
           hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
           Alle data behandles iht. Persondataloven.



Opbevaring:       Personoplysningerne registreres hos PitShoppen og opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført,
           hvorefter oplysningerne slettes. 
Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens §10.
           
Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter.
           Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og  iht dine rettigheder som bruger.

           100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet kan ikke garanteres. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger,
           når data sendes og opbevares elektronisk, hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

           Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
           Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.


Hvem har adgang:   Ejeren af PitShoppen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.


Tredjemand:      Oplysninger afgivet til PitShoppen videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med et salg af virksomheden.
           Eventuelt videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende
persondatalovgivning på området.
           Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

  Indsigelse & indsigt:  Som registreret hos PitShoppen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne.
           Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig.
           Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.
           Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til PitShoppen via e-mail.


Klage:        Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. Dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens §58, stk.1.

Tvist:        Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

Cookies:       En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk for at kunne genkende den. 

           Det er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer.
           Det er kun det website der har placeret cookie på din harddisk der kan læse cookiens indhold igen. 
           Cookie kan ikke indeholde vira eller lignende der kan gøre skade på din computer.
           
Læs evt. mere om Cookies på www.cookiecentral.com
           På www.pitshoppen.dk anvendes cookies, kun til at optimere funktionaliteten på websitet, således din oplevelse som kunde kan blive forbedret.
           Cookies kan slettes/blokeres http://minecookies.org/cookiehandtering







Handelsbetingelser til webshop.


Generelle oplysninger:  PitShoppen
            Vestergade 44, 1. Tv.
            8700 Horsens
            info@pitshoppen.dk
            60464600
            ©2015-2018

Priser:         Hos PitShoppen tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.             Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling:        PitShoppen modtager betaling med:
            VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.
            Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
            Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.
            Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering:        PitShoppen tilstræber at afsende ordrer indgået inden klokken 17:00 førstkommende hverdag.
            Ordrer bestilt efter klokken 17:00 sendes næstfølgende hverdag.

            Levering kan tage op til 3 uger, afhængig af transportøren men normalt indenfor 2-3 hverdage såfremt varen(e) er på lager.

Reklamationsret:      Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.
            Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
            Du kan få varen ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
            Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet.
            Reklamationen gælder heller ikke ved almindelig slitage som følge af at blive brugt og vasket.

            Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.
            PitShoppen vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
            Ved returnering sendes varen til: Ovenstående adresse.
            Bemærk: Der modtages ikke forsendelser pr. Efterkrav.

Fortrydelsesret:     Da det er bestillingsvarer, der først trykkes ved indgået bestilling, er der ingen returret eller ombytning.
            Er der tale om fabrikationsfejl ved tøj og/eller tryk, der er smuttet igennem nåleøjet ved en fejl, ombyttes varen selvfølgelig.
            Alt hos PitShoppen håndteres og kontrolleres manuelt, hvorfor der kan forekomme små forskelle i ensartede tryk.
            (Trykket kan forskubbe sig op/ned/til siden +/- i millimeter)